MIX ECO PT CHEC /BLAT CU CIOCOLATA FARA GLUTEN 400gr Poate fi folosit ca blat pt.tort/prajituri

Mai Multe Vizualizări

MIX ECO PT CHEC /BLAT CU CIOCOLATA FARA GLUTEN 400gr Poate fi folosit ca blat pt.tort/prajituri
29,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

INGREDIENTE zahăr brut din trestie*, făină de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % glazura neagra*1 (masa de cacao*3, zahăr*, unt de cacao*3), 7,1 % pudră de cacao*3, agent de creștere: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu 2; agent de îngroșare: faina de roșcove*; sare, emulgator: lecitina* (floarea-soarelui*); agent de îngroșare: gumă de guar*. *din cultivarea ecologică controlată. 1. Cacao: minim 53%
Descriere

Detalii

Aveti nevoie de mai ai nevoie de: 300 ml băutură vegetala 100 g margarină moale tava pentru paine (20-25 cm) mixer manual cu tel Preîncălziți cuptorul la 180°C cu aer circulant sau căldură sus/jos și ungeți bine tava de copt./tapetati cu foaie de copt Pune amestecul de copt cu băutura vegetala și margarina într-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mână prevăzut cu tel, amestecați totul pentru scurt timp la viteză mică. Apoi continuați să bateți timp de 2 minute la cel mai înalt nivel până când amestecul devine cremos și pufos. Pune aluatul in tava si netezeste-l putin. Coaceți chec-ul de ciocolată pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C căldură sus/jos. La sfârșitul timpului de coacere, testați starea de coacere cu o tija de lemn în mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou. Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.