MIX ECO PT CHEC /BLAT CU CIOCOLATA FARA GLUTEN 400gr Poate fi folosit ca blat pt.tort/prajituri

Mai Multe Vizualizări

MIX ECO PT CHEC /BLAT CU CIOCOLATA FARA GLUTEN 400gr Poate fi folosit ca blat pt.tort/prajituri
29,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

INGREDIENTE zahăr brut din trestie*, făină de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % glazura neagra*1 (masa de cacao*3, zahăr*, unt de cacao*3), 7,1 % pudră de cacao*3, agent de creștere: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu 2; agent de îngroșare: faina de roșcove*; sare, emulgator: lecitina* (floarea-soarelui*); agent de îngroșare: gumă de guar*. *din cultivarea ecologică controlată. 1. Cacao: minim 53%
Descriere

Detalii

Aveti nevoie de mai ai nevoie de: 300 ml băutură vegetala 100 g margarină moale tava pentru paine (20-25 cm) mixer manual cu tel Preîncălziți cuptorul la 180°C cu aer circulant sau căldură sus/jos și ungeți bine tava de copt./tapetati cu foaie de copt Pune amestecul de copt cu băutura vegetala și margarina într-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mână prevăzut cu tel, amestecați totul pentru scurt timp la viteză mică. Apoi continuați să bateți timp de 2 minute la cel mai înalt nivel până când amestecul devine cremos și pufos. Pune aluatul in tava si netezeste-l putin. Coaceți chec-ul de ciocolată pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C căldură sus/jos. La sfârșitul timpului de coacere, testați starea de coacere cu o tija de lemn în mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou. Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.

Livrare gratuita

Pentru comenzi mai mari de 250 LEI.

Produse verificate

Certificat de garantie inclus.

100% Calitate

Calitate germana testata de peste 10 ani.